I can not reply to my topic

Hello , i have created for wo days a topic ,and i have can echage with a person, but today when i go to my topic i can’t reply and my login no work…

I have cleaned the cache , change browser but nothing is change.

Thanks you for helping !!

I’m not having any problems logging in, and you were able to log in and create this item. If you can provide more information on what you see or what errors (if any) you are receiving, that would be helpful.

Sorry for the topic , all is working !!

I am also having this problem. I log on using Google, go to my topic, but all I see is a hyperlink saying that I must be logged on and registered to reply. When I click on the hyperlink, it takes me out to the original logon dialog.

Obviously, since I am leaving this reply, I can logon, so I don’t know what is going on.

My topic is: https://powershell.org/forums/topic/read-csv-filepath-contents/#post -19273

The “Reply” hyperlink is not present.

The exact text of the only hyperlink is:

[blockquote]
Your must be registered and logged in to reply to this topic.
[/blockquote]

The image I am seeing is attached.

Never mind … my bad. I discovered that my link had a space in it. Once I took the space out, it worked fine and I was able to use Reply.

I typed:
https://powershell.org/forums/topic/read-csv-filepath-contents/#post -19273 (note the space between “post” and “-19273”)

Should have been:
https://powershell.org/forums/topic/read-csv-filepath-contents/#post-19273